Qualitat

Promic Group treballa dia a dia perquè els seus productes siguin reconeguts al mercat com aquells de més alta qualitat. Per tal de poder-ho garantir, compta amb les certificacions ISO 9001, GMP+ i Feed Chain Alliance, depenen de la planta d’origen, posicionant-nos així com una de les empreses europees líders i pioneres al nostre sector també en termes de qualitat.
Promic Group compta amb un Laboratori de Control de Qualitat Propi reconegut pel Registre dels Laboratoris Agroalimentaris de Catalunya. Un equip de 6 persones assegura el control de qualitat (nutricional i microbiològica) dels productes elaborats. Amb l’aplicació de la tecnologia NIR (anàlisi d’infrarojos), el laboratori és capaç de realitzar més de 150 analítiques diàries en els productes rebuts , intermitjos i finals. A més a més,  l’esperit innovador i pioner del grup permet utilitzar sempre les últimes tècniques de mesura i control.
L’equip de Qualitat treballa diàriament per garantir, no només la seguretat del posterior producte resultant, sinó també la seva homogeneïtat i regularitat en els seus índexs nutritius.

 

Pels nostres aprovisionadors, Promic Group no només ofereix un sistema de recollida ràpida i eficient, sinó que també es veu implicat en la implantació dels sistemes de seguretat, higiene, traçabilitat... més exigents, oferint així un servei de confiança i transparent. 
 

Adreça

Ctra. C-17z, Km 72.5,
08508 Les Masies de Voltregà
(Barcelona) Espanya

+34 938 502 727

Comparteix el contingut